Applikationer

Ta din verksamhet till nästa nivå!

En applikation kan göra mycket för din verksamhet såsom att effektivisera den och frigöra mer tid för dig att kunna fokusera på kärnverksamheten.

Steg 1

Planering

I detta steg planerar vi tillsammans med dig och tar fram en plan för utförandet. Det kan vara allt ifrån speciella önskemål, viktiga funktioner att få med, färger och bilder.

Steg 1
Steg 2

Design & Utveckling

När planeringen är klar så är det dags att sätta igång med applikationen. I detta steg börjar vi designa applikationen i Figma samt visa upp alla funktioner som ska finnas med. Du är även med och får kontinuerliga uppdateringar i denna process. 
Om du är nöjd med design och flöden från Figma så börjar appen att uvecklas på riktigt.

Steg 2
Steg 3

Första utkastet

När vi har gjort klart appen utifrån första planeringen så får du ett ”första utkast”. Detta innebär att du får se den på riktigt. Det är även här du kan komma med önskemål kring ändringar, borttagningar eller tillägg. 

Steg 3
Steg 4

Överlämning

Nu är det dags för överlämningen! Beroende på vad som sagts innan får du antingen tillgång till ett admin-inlogg och vårat inlogg tas bort, då är appen din!
I många fall erbjuder vi support och underhåll efter att appen är klar, om det är fallet så behåller vi inlogget men delar det till dig så båda parter har tillgång.

Steg 4

Redo att ta din verksamhet till nästa nivå?

Få offert inom 24h.