Value Sales Sweden

Ett intranät åt ett säljföretag baserat i Stockholm

Klienten

Value Sales är ett säljföretag i Stockholm som fokuserar på värde. Vi har under en längre tid tryckt kläder åt Value Sales och vi tyckte därför det var extra kul att hjälpa dom med en hemsida. De har byggt upp ett starkt team av säljare som går runt och knackar dörr, så nästa gång du öppnar dörren och du ser deras logga på bröstet, hälsa från Pixable.

Målet

Målet med klienten var att skapa och designa en intranätssida för företagets anställda där det kan logga in och ta del av material och mycket annat. Några av funktionerna som skulle finns var: profiler, manus och annat material för säljarna, ranker för säljarna, tidsrapportering, chattfunktion via PM (privat message), och en mängd olika förmulär. Klienten önskade att hålla färgtemat i enlighet med loggan och varumärket, dvs vitt, orange och blått.

Resultatet

Resultatet av denna sida blev en funktionell intranät-sida där alla företagets anställda kan samlas och dela, ta del av, och läsa allt material. En plats där de kan socialisera sig med andra på arbetsplatsen och skapa en gemenskap. Vi är super nöjda med detta projekt och det blev en bra erfarenhet för alla oss på Pixable.

Sida 1

Sidan ni ser här är företagets Hall Of Fame. I denna sida skulle olika rekord för olika projekt visas upp. Vi valde en stilren design för att mathca resterande av hemsidan. Rekordtagarens för- och efternamn, dennes sociala ikoner, rekordet och antal sälj är det som visas upp. För att inte kränka någons integritet har vi valt att ange test testsson som namn för denna bild.

Sida 2

Det ni ser i denna bild är sidan där de anställda kan hämta material knutet till projektet. Den anställde väljer alltså först projekt i vänster meny för att sedan presenteras med denna sida. Här kan den anställde klicka ner de flikar som denne vill läsa, och för att inte visa känsligt material har vi valt att ej visa flikarna. Längre ner på sidan finns allt material för nedladdning i PDF format.

Andra klienter

Nordin Kakel

Ett Kakel & Klinkers företag i Örebro

Nordic Miner

Ett bolag i Stockholm som säljer Helium-miners

Bergslagen bildelar

Ett företag baserat i Örebro som säljer bildelar.

Printive

Våran hemsida för klädes- och reklamtrycksverksamhet.

Value Sales Sweden

Ett intranät åt ett säljföretag baserat i Stockholm

Havana Huset

Ett företag baserat i Örebro som säljer sötsaker.