Printive

Våran hemsida för klädes- och reklamtrycksverksamhet.

Klienten

Detta är våran egna hemsida för den delen av verksamheten som står för kläder och reklamtryck. Företaget är baserat i Örebro och jobbar med att leverera kvalitativa produkter till ett lågt pris.

Målet

Eftersom det är vi själva som var klienten så kunde vi enkelt designa hemsidan utifrån vad vi önskade. Vi ville ha en webbshop för våra kläder, men även en funktion där kunden kan själv gå in och designa sina kläder. Vi ville ha en minimalistisk hemsida som ändå uppfyller våra krav. Vi valde färgerna vit, gul, svart och grå för att framhäva en modern känsla.

Resultatet

Resultatet av denna hemsida blev en minimalistisk hemsida som uppfyller alla våra önskemål. Eftersom det är våran egna sida så kunde vi enkelt göra justeringar utifrån våra tankar och funderingar. Detta ledde till en bra arbetsrytm. Färgpaletten komplimenterar alla hemsidans funktioner och ger sidan en modern känsla. Vi är super nöjda med hur hemsidan blev och om ni är sugna på lite kläder, in och kika!

Sida 1

I denna bild ser ni våran om oss sida. Här har ni vi som jobbar på Printive, och ja, katten är anställd. ;) Under våra personbrickor finner du ett kontaktformulär som går direkt till våran mejl. Det finns även en liten överraskning bredvid formuläret, men det får du ta reda på själv vad det är för något.

Sida 2

I denna bild visar vi upp produktsidan. Produktbilderna visas upp tillsammans med all information kring produkten. Du väljer enkelt storlek, färg, och antal på önskad produkt för att sedan placera den i varukorgen. Nedan finns relaterade produkter, här kan vi välja att visa upp särskilda produkter som vi tror kan locka kunder som klickade in på just denna produkt, alternativt att slumpmässigt placera olika produkter där.

Andra klienter

Nordin Kakel

Ett Kakel & Klinkers företag i Örebro

Nordic Miner

Ett bolag i Stockholm som säljer Helium-miners

Bergslagen bildelar

Ett företag baserat i Örebro som säljer bildelar.

Printive

Våran hemsida för klädes- och reklamtrycksverksamhet.

Value Sales Sweden

Ett intranät åt ett säljföretag baserat i Stockholm

Havana Huset

Ett företag baserat i Örebro som säljer sötsaker.