Nordic Miner

Ett bolag i Stockholm som säljer Helium-miners

Klienten

Nordic Miner är ett bolag baserat i Stockholm som säljer Helium-minern Bobcat Miner 300. På hemsidan står det “Bobcat Miner 300 är en högeffektiv miner för HNT. Den är kompatibel med Helium LongFi, en arkitektur som kombinerar det ledande trådlösa LoRaWAN-protokollet och Helium Blockchain-tekniken. Denna miner är också kompatibel med alla LoRaWAN-enheter. ” Vi har tyckt att detta samarbete har varit super roligt och intressant att lära sig mer inom mining.

Målet

Klienten hade en hemsida sedan tidigare men kände att det var dags att piffa upp den lite. Tanken var att behålla sidans futuristiska känsla och även att hålla den simpel. Målet med sidan var att kunna sälja de produkter som klienten i fråga önskade, och även ge besökarna en härlig känsla medan de shoppar.

Resultatet

Resultatet med Nordic Miner blev en modern hemsida som speglar vad företag säljer och står för. Vi på Pixable blev otroligt nöjda med sidan och vi tycker att detta samarbete varit extremt roligt och lärorikt. Vi har jobbar med användarvänlighet i fokus samtidigt som vi uppfyllt klientens alla önskemål. Tack för er tillit!

Sida 1

Detta är Nordic Miners kontakta oss sida. En stilren sida som sammanhänger med resten av sidan. Temat som vi valde för Nordic Miner var svart / grått / vitt / lila. Precis som på alla andra sidor så kommer de lila detaljerna in och den “lila tråden” följer med in även på denna sida.

Sida 2

Här har vi Nordic Miners om oss sida, en sida där kunder kan läsa mer om företaget och deras mål & vision. Även här implementeras färgtemat på ett snyggt sätt som inte är överväldigande.

Andra klienter

Nordin Kakel

Ett Kakel & Klinkers företag i Örebro

Nordic Miner

Ett bolag i Stockholm som säljer Helium-miners

Bergslagen bildelar

Ett företag baserat i Örebro som säljer bildelar.

Printive

Våran hemsida för klädes- och reklamtrycksverksamhet.

Value Sales Sweden

Ett intranät åt ett säljföretag baserat i Stockholm

Havana Huset

Ett företag baserat i Örebro som säljer sötsaker.