Bergslagen bildelar

Ett företag baserat i Örebro som säljer bildelar.

Klienten

Bergslagen Bildelar är ett företag i centrala Örebro som levererar bildelar av olika slag. Hos dom hittar du ett stort och brett sortiment av reservdelar till de vanligaste bilmodellerna. Dom samarbetar med världskända och ledande varumärken och leverantörer, Dom kan därför garantera att reservdelarna håller högsta kvalitet.

Målet

Målet med Bergslagen Bildelar var att skapa en snygg hemsida som tydligt signalerar vad verksamheten håller på med. Kunden önskade ett blått och rött färgtema med majoritet blått, såväl som ett logga som även följer det färgtemat. Klienten önskade även en sida som är integrerad med deras sälj katalog vilket är något vi jobbar med att utveckla just nu.

Resultatet

Resultatet av detta projekt blev en professionell hemsida som tydligt förmedlar vad företaget jobbar med. Vi fokuserade mycket på användarvänlighet för att besökare enkelt ska kunna navigera sidan utan att känna sig förvirrad. Innan vi kom fram till denna layout på sidan hade vi gjort 2 andra förslag som klienten inte var helt nöjd med, vi lyssnade därefter in på vad klienten ville ändra och förbättra och kom sedan fram med denna design som alla var nöjda med. Vi tycker att det har varit super kul att jobba med Bergslagen Bildelar och rekommenderar alla att kika på deras utbud.

Sida 1

Denna sida är Bergslagen bildelars kontakta oss sida. Det är en stilren sida som fortfarande förmedlar vad verksamheten står för. Det finns ett kontakt formulär där besökare enkelt kan skicka in ett ärende till företaget men under det finns det även andra kontaktsätt.

Sida 2

Detta är sidan där privatpersoner kan ansöka om att bli kunder. Klienten önskade ett formulär där besökare kan fylla i de nödvändiga uppgifterna dom behöver för att lägga upp besökaren som kund. Det finns även kontaktuppgifter på denna sida om besökaren skulle uppleva problem eller ha frågor om att bli kund.

Andra klienter

Nordin Kakel

Ett Kakel & Klinkers företag i Örebro

Nordic Miner

Ett bolag i Stockholm som säljer Helium-miners

Bergslagen bildelar

Ett företag baserat i Örebro som säljer bildelar.

Printive

Våran hemsida för klädes- och reklamtrycksverksamhet.

Value Sales Sweden

Ett intranät åt ett säljföretag baserat i Stockholm

Havana Huset

Ett företag baserat i Örebro som säljer sötsaker.