1

Planering

I inledande dialog går vi igenom vad du söker, undersöker behov och krav, och fastställer ett färgtema. Om du inte har någon logotyp så är det även här vi går igenom vad du söker för logga. När vi fått all information som vi behöver kommer vi internt planera och börja gå igenom idéer vi har för projektet. I detta stadie skickar du som kund över allt material du vill ha på hemsidan, bilder, texter, videos mm. Det är även i detta stadie som du blir tilldelad en projektansvarig som du kommer att ha nära kontakt med under projektets gång.

Utveckling

Nu när vi gått igenom grunderna och beslutat hur vi ska utforma din hemsida så är det dags för oss att ta fram de system som din hemsida kräver. WordPress som vi främst jobbar i erbjuder många gratis system men om du vill ha ett skräddarsytt system utifrån din verksamhet så kan vi även erbjuda det. 

2

3

Design

När utvecklingen av sidan är klar så ska vi även se till att den är skön för ögonen att titta på. Här går vi tillbaka till informationen vi samlat i planeringen och tar fram en design utifrån dina önskemål. Vi har goda erfarenheter i externa design program såsom Adobe Photoshop, Adobe Illustrator och Adobe XD. Med denna erfarenhet kan vi erbjuda dig en unik hemsida med designer som är direkt kopplade till verksamheten.

Överlämnande

Nu är hemsidan klar och det är dags att lämna över den till dig. Beroende på om du tecknat underhålls paket eller inte så kan överlämningen se lite olika ut. Förutsatt att du tecknat paketet så kommer vi ge dig en inloggning som butiksägare. Detta innebär att du kan se beställningar, trafik på sidan och annan viktig information. Det du inte kan göra som butiksägare är att ändra utseende eller mjukvaror, just av anledningen att du tecknat underhålls paketet så är ju det vårat jobb.

Om du inte tecknat underhålls paketet så kommer du få ett Admin-inlogg av oss där du har all tillgång till hemsidan, och sedan är överlämnandet klart.

4

Webbutveckling

Vi på Pixable utvecklar hemsidan utifrån dina behov. Vi kan utveckla allt från portföljer, bokningssystem, tidsrapportering med mera. 

Webbdesign

Med goda kunskaper i externa program såsom Adobe Photoshop och Adobe illustrator kan vi skapa skräddarsydda designs utifrån dina önskemål

SEO

I alla hemsidor vi gör ingår grundläggande SEO för att få din hemsida att synas på google. Om du söker extra SEO kan vi även erbjuda det.

Redo att ta din verksamhet till nästa nivå?

Få offert inom 24h.