1

Planering

I inledande dialog går vi igenom vad du söker, undersöker behov och krav, och fastställer en planering.  När vi fått all information som vi behöver kommer vi internt planera och börja gå igenom idéer vi har för projektet. Däreefter återkommer vi till dig med mer information kring processen och de olika arbetsmomenten.

Utveckling

Nu när vi gått igenom grunderna och beslutat hur vi ska utforma projektet så är det dags för oss att sätta igång. 

Om det är en hemsida vi skapar så är det här vi börjar på det s.k. ”första utkastet”

2

3

Utvärdering

Dags för utvärdering! Vad funkar? Vad funkar inte? Vad kan ändras? Det är i detta steg vi ser över projektets helhet och kan komma med förslag på förbättringar och så vidare.

Vid köp av hemsida så är det här du som kund kan komma med feedback på vad du vill ändra eller åtgärda.

Överlämnande (Hemsida & app)

Nu är hemsidan eller appen klar och det är dags att lämna över den till dig. Beroende på om du tecknat underhålls paket eller inte så kan överlämningen se lite olika ut. Förutsatt att du tecknat paketet så kommer vi ge dig en inloggning som butiksägare. Detta innebär att du kan se beställningar, trafik på sidan och annan viktig information. Det du inte kan göra som butiksägare är att ändra utseende eller mjukvaror, just av anledningen att du tecknat underhålls paketet så är ju det vårat jobb.

Om du inte tecknat underhålls paketet så kommer du få ett Admin-inlogg av oss där du har all tillgång till hemsidan, och sedan är överlämnandet klart.

4

Hemsidor

Vi på Pixable utvecklar hemsidan utifrån dina behov. Vi kan utveckla allt från portföljer, bokningssystem, tidsrapportering med mera. 

Marknadsföring

Med goda kunskaper i externa program såsom Adobe Photoshop och Adobe illustrator kombinerat med bra kamerakunskap kan vi få dina sociala medier att blomstra.

Appar

Alla appar vi utvecklar är skräddarsydda utifrån dina behov. Med en gedigen kunskapsbank kan vi erbjuda kvalitativa appar för alla branscher.

Redo att ta din verksamhet till nästa nivå?

Få offert inom 24h.